Ελληνικό Δημόσιο Σχολείο

Προς τους χρήστες: Δέχομαι την κριτική σας , όσο σκληρή και αν είναι. Επιθυμώ , όμως , αυτή να γίνεται επώνυμα.

Όνομα:
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ, Greece

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ‘73


7 σχόλια:

Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Μήπως είναι καιρός να λεχθεί η αλήθεια;;;

Αρετή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ είναι η αλήθεια.

Κάποτε ήταν κάποιος Σπύρος Μαρκεζίνης, πρωθυπουργός της Ελλάδας, με εντολή να κάνει εκλογές (σε 6μήνες) και να επαναφέρει τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στη χώρα μας, που βρισκότανε στο γύψο του δικτάτορα Παπαδόπουλου.

Τότε ακριβώς οι 120 χωροφύλακες του Κατσιμιδίου πήραν την εντολή, από τα αφεντικά τους, να δράσουν. Και έδρασαν. (μη μου πείτε ότι μηδενίζω την αγάπη του κόσμου, του λαού, για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Μακριά από μένα αυτή η σκέψη. Αυτή την αγάπη εκμεταλλεύτηκαν οι σκοτεινές δυνάμεις….)

Σε πολλές ευκαιρίες έγραψα και ζητώ να βρεθεί ένα παλικάρι, από τους εκατόν είκοσι και να μας μιλήσει, να μας πει ποιος ήταν ο αρχηγός τους, πως τους έστειλε και με τι οδηγίες στο Πολυτεχνείο. Γνωρίζω ότι είχαν όλα τα παλικάρια φοιτητικές ταυτότητες.
Αναγνωρίζω ότι δεν μπορούμε να τους καταλογίσουμε ευθύνες, λόγω του νεαρού της ηλικίας τους. Το ζήσαμε όσοι διαβάζουμε αυτό το ιστολόγιο από πολύ κοντά… Οι ευθύνες καταλογίζονται πάντα στους ώριμους ανθρώπους και εν πάση περιπτώσει τα περισσότερα συντάγματα στον κόσμο δίνουν δικαίωμα ψήφου στα 21 και δικαίωμα εκλέγεσθαι στα 26χρόνια, προς άρση κάθε παρεξήγησης.

Τα αποτελέσματα τα γνωρίζετε, όλοι. Πτώση της κυβέρνησης Μαρκεζίνη αναβολή επ’ αόριστο των εκλογών και επιβολή της πιο σκληρής, μαύρης, θεοσκότεινης και απείρου βαρβαρότητας δικτατορίας του Ιωαννίδη.

Τρία πράγματα τονίζω:
1. Την κίνηση αυτή την γνώριζαν αρκετοί κορυφαίοι πολιτικοί (αν μπορούσαν να την αποτρέψουν ή όχι δεν γνωρίζω… αλλά είναι σίγουρο ότι δεν ήθελαν τις εκλογές, γιατί υπολόγιζαν ότι θα τις έχαναν είτε φυσιολογικά είτε με νοθεία…)
2. Την κίνηση αυτή την επιδίωξαν και την επέβαλαν οι αμερικάνοι, γιατί η προηγούμενη κατάσταση δεν τους βόλευε και τους κοντράριζε. (Απαγόρευση προσγείωσης αεροπλάνων στη Σούδα στον Αραβοϊσραηλινό πόλεμο καλοκαίρι του1973 και πρόσκληση Ρουμάνων, για άντληση πετρελαίου στο Αιγαίο που το θεωρούσαν χωράφι τους, γι αυτό και έβαλαν τους τούρκους, το Σεπτέμβριο του 1973 να αμφισβητήσουν την Ελληνική κυριαρχία, για πρώτη φορά, στο Αιγαίο)
3. Οι βρομιάρηδες αδίστακτοι δολοφόνοι και κλέφτες των δικαίων των λαών αμερικανοί, ήθελαν την διχοτόμηση της Κύπρου μας (82% Έλληνες, 13% Τουρκοκύπριοι, 3% καθαρόαιμοι Τούρκοι, βάρβαροι και επικίνδυνοι ακόμη και με την καλημέρα που τους έλεγες, και 3% Μαρωνίτες Αρμένιοι Άγγλοι). Το ομολόγησε κορυφαίο στέλεχος του State Department, το 1964. Επί λέξη: "η Κύπρος θα διχοτομηθεί". Κρίμα που εμείς κοιμόμασταν.
Έτσι δημιούργησαν το πολυτεχνείο, επέβαλαν τον αδίστακτο, ανεγκέφαλο, δικτάτορα και προδότη Ιωαννίδη, τον οποίο σίγουρα ξεγέλασαν με τον περιβόητο Σίσκο, να κάνει το πραξικόπημα κατά του νόμιμου Προέδρου Μακαρίου, τον οποίον οι αμερικανοί θεωρούσαν κομμουνιστή, έτσι τους βόλευε, και να βοηθήσουν παντιοτρόπως τους τούρκους να εισβάλουν στην Κύπρο.

Ελπίζω να βοήθησα στην αποκάλυψη της αλήθειας, που δεν βολεύει κανένα από τους πολιτικάντηδες του πλιάτσικου, της αρπαχτής και του βολέματος. (τελευταίο κατόρθωμά τους ο διορισμός κάποιου πτωχού καρχιμάκη σε περίοπτη και προσωποπαγή θέση «θα παρουσιαστεί στη νέα του θέση, άμα τη απωλέση της βουλευτικής του ιδιότητας για όποιο δήποτε λόγο». Απέχει καθόλου από το «αποφασίζουμε και διατάσσομεν» του δικτάτορα παπαδόπουλου;;;)
giannisaginnis@yahoo.com

2 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:32 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ είπε...

Λίγο περίεργα και μπερδεμένα δεν είναι όλα αυτά αγαπητέ Γιάννη Αγιάννη; Τι Θα πει "δημιούργησαν" το Πολυτεχνείο; Δηλαδή αυτός ο λαός, αυτή η νεολαία, το κίνημα και οι αγώνες είναι φαντασιακοί μύθοι; Για να σταματήσουμε λίγο τη σαχλαμαρολογία και να δούμε κατάματα την αλήθεια. Σε λίγο θα πούμε πως την Επανάσταση του '21 την έκαναν οι αντίπαλοι του Σουλτάνου για να τον ρίξουν και το έπος του '40 γράφτηκε όπως γράφτηκε γιατί μέσα στον Ιταλικό στρατό ήταν αντίπαλοι του Μουσολίνι που έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να χάσουν και να ρίξουν τον κατάπτυστο φασίστα! Έλεος!

3 Δεκεμβρίου 2011 στις 8:46 μ.μ.  
Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Κύριοι,
Κάποτε δεν κατάλαβα γιατί οι παγκόσμιοι εντολοδότες, δημιούργησαν το πολυτεχνείο, επαναλαμβάνω, «δημιούργησαν το πολυτεχνείο». Τώρα όμως όλοι μας καταλάβαμε. Γιατί σε λίγο θα μας σβήσουν και από τον χάρτη.
(δεν στρέφομαι κατά του κοσμάκι που βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει την φλόγα του για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.)
Όμως καλό είναι να πούμε και την άλλη αλήθεια! Γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε υπάρχουν, οι αλήθειες, και όχι μόνο μία. Αν δεν μάθουμε να διαβάζουμε και να προβληματιζόμαστε σε ό,τι λένε και οι άλλοι, που διαφωνούν μαζί μας, τότε ήμαστε αγέλη προβάτων που μας οδηγούν όπου θέλουν, οι επιτήδειοι...
Ας κοιτάξουμε γύρω μας, μας καίνε μας βιάζουν την προσωπικότητά μας, μας κλέβουν τους μισθούς μας, μας ...μας και όμως επειδή όλα τούτα τα κάνει η δημοκρατική παράταξη του σοσιαλιστ(ρ)ικού ΠΑΣΟΚ, δεν υπάρχουν αντιδράσεις (μη μου πείτε για τους αγανακτισμένους, τους απομάκρυναν τόσο εύκολα). Που είναι το 1,2 εκ. άνεργοι;;; Που είναι το ΠΑΜΕ, που είναι οι άλλες δημοκρατικές δυνάμεις;;;
Γιατί τώρα δεν έχουμε ένα ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ;;; Μα είναι πάρα πολύ απλό. Ή μας κοιμήσανε ή δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι πράκτορες για να … δράσουν και να δημιουργήσουν πυρήνες. Διαλέξτε και αποφασίστε. «Ό,τι και να συμβαίνει δεν μας τιμά»….-
Αγαπητοί φίλοι, όπως βλέπετε είμαι λίγο πιο μπροστά από σας. Δυστυχώς μόνος μου, δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Που είναι εκείνα τα ΣΜΣ που ακολούθησαν την οπωσδήποτε εγκληματική αλλά και προβοκατόρικη δολοφονία του μαθητή;;;
Μήπως πίσω από όλα κρύβονταν αυτοί που δεν ήθελαν τον Μπουρκάς-Αλεξανδρούπολη, αυτοί που ήθελαν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, αυτοί που θέλουν και σήμερα τη διχοτόμηση της χώρας μας;;;; και στηρίζουν τους Σκοπιανούς! (Και ας μη ξεχνάμε πως υπάρχουν αναμεταξύ μας κάποιοι (πράκτορες) που συντάσσονται με τα «δίκια» των Σλάβων Σκοπιανών;;;)
Και εμείς ήμασταν τα πρόβατα που τα βάλαμε σαν ήρωες… με αυτόν που τότε προσπαθούσε να εκπροσωπήσει, εμάς, επάξια έναντι των καθαρμάτων αμερικανών;;;
Απλά ρωτώ. Σεις βρείτε την απάντηση…. Έτσι μας μάθανε να ενεργούμε…
Απάντηση και στο: giannisagiannis1@gmail.com

Ευχαριστώ προσωπικά τον κ. που δημοσιεύει τις αιρετικές απόψεις μου. Και πάλι ευχαριστώ.

30 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:12 μ.μ.  
Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζω. Όσον αφορά τους πράκτορες γνωρίζουμε ή οφείλαμε να γνωρίζουμε τον «ΠαπαΤσαρκνιά», τον «έλληνα» ιερωμένο που αποσχηματίστηκε από τη δική μας Εκκλησία λόγω ανάρμοστων πράξεων, συνέχισε να φορά τα ράσα και να παριστάνει τον παπά, μέχρι που τον ανακάλυψαν Σκοπιανοί και Αμερικανοί και τον βάφτισαν σκοπιανό παπά!!!
Κάποιο βράδυ τον είχε ο κ. Χαρδαβέλλας στην εκπομπή του. Στις 01:30 (το βράδυ) του ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαβέλλας ότι απέξω από το στούντιο ήταν η αστυνομία για να τον συλλάβει... Και ο ΠαπαΤσαρκνιάς με αυτοπεποίθηση είπε: «θα τηλεφωνήσω τώρα στην Αμερικανική πρεσβεία και όποιος είναι άνδρας ας με συλλάβει...»
Ξεβρακώθηκε πλήρως δεν μας άφησε καμιά αμφιβολία για το ποιοι κρύβονται πίσω από τις δραστηριότητές του. Η μήπως έχετε αμφιβολίες;;;
Άσε τους Τούρκους που αλωνίζουν στον τόπο μας και μεις εφαρμόζουμε την προοδευτική επιταγή και δεν συνεργαζόμαστε με τις Ελληνικές αρχές (αστυνομία, Δημάρχους, κλπ.) γιατί θα μας πουν καταδότες. Ας τους αφήσουμε λοιπόν ελεύθερους να μας καίνε και να αλωνίζουν όπου θέλουν και όπως θέλουν στην χώρα μας!!!!
Δεν τρέφω αντιτουρκικά αισθήματα. Ούτε ο μακαρίτης ο Νεοκλής Σαρρής έτρεφε. Απλά είχε και έχω την τύχη να γνωρίζουμε τι πάει να πει Τούρκος. (Η πλειοψηφία του Τουρκικού λαού είναι σαν και εμάς). Δεν μιλάμε γι' αυτούς, μιλάμε για το Τουρκικό κατεστημένο, αυτό μας αφορά, ως Έλληνες, το τουρκικό παρακράτος, το βαθύ τουρκικό κράτος... το οποίο ονειρεύεται και επιδιώκει την ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.
giannisagiannis1@gmail.com

1 Ιανουαρίου 2012 στις 10:58 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ είπε...

Αγαπητέ Γιάννη Αγιάννη, πολλοί πράκτορες πλάκωσαν δεν νομίζεις; Τόσοι που στο τέλος θα ανοίξουμε....πρακτορείο! Ας σοβαρευτούμε φίλε μου. Να είσαι σίγουρος πως περισσότρο κινδυνεύουμε απ' τους φανερούς πράκτορες (βλ. πολιτικούς, εκδοτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα, ΣΕΒ, τραπεζικά και χρηματιστικά συμφέροντα, εφοπλιστές κλπ.) παρά από οτιδήποτε άλλο. Πίστεψέ με αυτοί βρίσκονται πίσω από την παγκόσμια κρίση, αυτοί ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία, αυτοί βαρούν το ζουρνά κι εμείς χορεύουμε! Από το να κυνηγάμε τα φαντάσματα του Λιακόπουλου ας σταματήσουμε την πρακτορολογία κι ας ξυπνήσουμε από τον βαθύ ύπνο που έχουμε πέσει όσο είναι ακόμα καιρός!

2 Ιανουαρίου 2012 στις 11:43 μ.μ.  
Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ και εκλεκτέ φίλε Ανδρέα,
Επίτρεψε να σου θυμίσω, ότι εγώ, δεν αναφέρομαι με απαξίωση για τις απόψεις σου... Τις σέβομαι και τις διαβάζω με πολύ προσοχή.
Πάντως τον Λιακόπουλο ούτε τον διαβάζω, ούτε τον παρακολουθώ!
Όμως επιμένω ότι εκτός από τα δικά μας καθάρματα, που παραδέχομαι ότι υπάρχουν, καθημερινά κυκλοφορούν δίπλα μας άπειροι ξένοι οχτροί (το παραδέχθηκε ο τέως πρωθυπουργός της Τουρκίας).
Να σας θυμίσω το περιβόητο "σκάνδαλο" των υποκλοπών σε βάρος του Έλληνα πρωθυπουργού και των υπουργών του;;; Αυτό δεν το έκαναν οι οχτροί μας;, τους οποίους είμαστε αναγκασμένοι να αποκαλούμε "φίλους". Αλλά τι θέλαμε να κάνει; Να κηρύξει τον πόλεμο κατά των ΗΠΑ;;; Πάντως και αυτοί κυκλοφορούν ανενόχλητοι μεταξύ μας. Ενώ αν είχαμε το νου μας και αναφερόμασταν στις Ελληνικές αρχές ίσως τους κάναμε τουλάχιστο, τη ζωή δύσκολη...
Τους φωτογραφήσαμε πολύ καλά. Αλλά πόλεμο δεν μπορούσαμε να κάνουμε. Άλλωστε οι περισσότεροι εξ υμών είστε κατά του πολέμου...
Ερώτημα που με απασχολεί, είναι γιατί ο Γ. Κορωνιάς είναι εκτός φυλακής... Μήπως όμως, είναι μέσα ο Ψωμιάδης, ο Μαντέλης, ο Τσουκάτος της Πόπης, η ο όμορφος Άκης;;;
Όμως μην ανησυχείτε! Πρέπει να είμαστε ήσυχοι. Φυλάκισαν ένα μοναχό (κατ' εμέ απολύτως ακίνδυνο) και έτσι λύθηκαν όλα τα προβλήματα μας. Ενώ οι ένοχοι των μεγάλων κλοπών πίνουν στην υγεία των κορόιδων...
Μας δουλεύουν κύριοι. Καταλάβετε το. Από ποιους περιμένουμε σωτηρία; Από τους ληστές των χρημάτων του Ελληνικού λαού, από τους ληστές των ιερών και οσίων, των περιουσιών μας, των πετρελαίων μας, του φυσικού αερίου που κρύβουν οι Ελληνικές θάλασσες και η ΑΟΖ μας, που δεν βρέθηκε ένας ξεφτίλας υπουργός ή πρωθυπουργός, να την ανακηρύξει και ας πάει η Τουρκία στους διεθνείς οργανισμούς να αναζητήσει, ποιο δίκιο στ’ αλήθεια;;; Το δίκιο της θάλασσας που υπέγραψε ακόμη και η Αμερική δικαιώνει τις δικές μας θέσεις. Επιτέλους ας τολμήσουν, διαφορετικά ας φορέσουν φουστάνια και ας μη ξαναζητήσουν την ψήφο μας και εμείς ας προσέχουμε ποιους ψηφίζουμε!!!
Επιτέλους είναι καιρός να κινηθούμε… να διεκδικήσουμε αυτά μας ανήκουν.
Να διεκδικήσει η Ελληνική Κυβέρνηση την πληρωμή του κατοχικού δανείου από τη Γερμανία σήμερα και των Γερμανικών επανορθώσεων σήμερα, πριν είναι πολύ αργά…
giannisagiannis1@gmail.com

3 Ιανουαρίου 2012 στις 12:36 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ είπε...

Φίλε μου ποτέ δεν απαξιώνω ούτε προσπάθησα να απαξιώσω τη γνώμη και τις απόψεις κανενός. Σε αυτό το μπλοκ έχουν άπαντες ελεύθερη φωνή. Αυτό ίσχυε πάντα και από τον Θανάση και από εμένα. Απλά αντιμετωπίζω με λίγο χιούμορ κάποια πράγματα. Σίγουρα υπάρχουν σε όσα λες κάποις αλήθειες, όμως οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως αλλού σήμερα είναι ο πραγματικοί κίνδυνοι. Όσο για τον παπα Εφραίμ δεν είναι και τόσο ακίνδυνος όσο νομίζεις ούτε κανείς είναι υπεράνω των νόμων! Όσο για την πολιτική ηγεσία που ευθύνεται θα περιμένω να δω - μάλλον απίθανο - να πάρει κάποιος τους τον ίδιο δρόμο με τον Εφραίμ.
Καλή σου μέρα!

3 Ιανουαρίου 2012 στις 2:24 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα