Ελληνικό Δημόσιο Σχολείο

Προς τους χρήστες: Δέχομαι την κριτική σας , όσο σκληρή και αν είναι. Επιθυμώ , όμως , αυτή να γίνεται επώνυμα.

Όνομα:
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ, Greece

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Επιστολή προς Βουλή των Ελλήνων

Από φίλο έλαβα την ακόλουθη επιστολή, την οποία και δημοσιεύω. Τα σχόλια δικά σας.

"Φίλε Ανδρέα έστειλα την παρακάτω επιστολή σε όλους τους αποδέκτες, έγκαιρα. Περίμενα έστω και από ένα, από τους τριακόσιους κάποια απάντηση, εις μάτην όμως, αυτοί φαίνεται να εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία...η περί άλλων τυρβάζουν...

Προς
Την Κυβέρνηση και τη βουλή των Ελλήνων
Αξιότιμοι κύριε Πρωθυπουργέ, κύριοι Υπουργοί, κύριοι βουλευτές,
Θα αρχίσω με το «αιδώς ω Αργείοι».
Ενώ ο «Τιτανικός βουλιάζει», σεις όλοι απεμπολείτε και την τελευταία ευκαιρία που έχουμε να βρούμε χρήματα. Να εισπράξουμε από τους φοροφυγάδες.
Περαίωση! Μαγική λέξη που την εύχονται και την επιδιώκουν οι κάθε μορφής φοροκλέπτες, μπαταξήδες, παλιάνθρωποι που θησαυρίζουν και στερούν την δυνατότητα επιβίωσης από τους πολλούς. Ενώ οι συνεπείς φορολογούμενοι την πατούν για πολλοστή φορά! Και καλούνται να πληρώσουν και καπέλο! (Παράδειγμα, εταιρία εξαγωγική με μόνο 5 ξεκάθαρες εξαγωγές, που το 1990 έκλεισε λόγω ζημίας, 400000δραχμών, μου ζητήσατε περαίωση, το 1995, άκουσον-άκουσον 1500000 δραχ. Σκεφτείτε λοιπόν τι πάτε να κάνετε!) ενώ οι απατεώνες, αν τους ζητούσατε τα ίδια ποσά θα ήταν σούπερ ευχαριστημένοι!!!
Κύριε Πρωθυπουργέ, κύριοι Υπουργοί, κύριοι βουλευτές,
Και ο τελευταίος λογιστάκος γνωρίζει και εισηγείται το κόλπο. «Γράψε στην φορολογική δήλωση, όσα έξοδα θέλεις, χωρίς αποδείξεις». Αν ποτέ, σας γίνει έλεγχος, αν λέμε, σας γίνει έλεγχος, καθαρίζετε με το: «μας συγχωρείτε, δεν το βλέπετε ότι είναι λάθος στην μεταφορά!» και έτσι καθαρίζουν και αντί να πληρώσουν χιλιάδες ευρώ ή και εκατομμύρια, πληρώνουν ελάχιστα, ψίχουλα διότι έλεγχος δεν γίνετε ποτέ! Και αν γίνει το καθαρίζει ο «φίλος» Υπουργός, υπουργικό Γραφείο μα πιο πολύ οι καταπληκτικοί Εφοριακοί μας με το αζημίωτο φυσικά!
Αυτούς τους κλέφτες του κοινού ποινικού δικαίου πάτε να επιβραβεύσετε!!!;
Δεν σώνεται η χώρα με τις κλοπές των μισθών μας! Βλέπετε την ύφεση που προκλήθηκε από τα άστοχα μέτρα που πήρατε. Τα είχε, με μαθηματική ακρίβεια, προβλέψει προεκλογικά ο σημερινός κ. Πρωθυπουργός.
Θέλετε λεφτά; Η άδεια του φορτηγού, του λεωφορείου, του ταξί να κοστίζει και να πληρώνεται στο κράτος για πάντα, ένα σοβαρό ποσό, που το εισπράττει το κράτος και όχι οι αεριτζήδες! Το ποσό ας το καθορίσετε εσείς.
Εισήγηση: Άμεση πρόσληψη εφοριακών και έλεγχος τουλάχιστον σε βάθος 5ετίας! Και νόμος που θα προβλέπει κατάσχεση όλων των περιουσιακών στοιχείων του εφοριακού που θα συλληφθεί να λαδώνεται και καταδίκη σε κάθειρξη! Θα τολμήσει, λέτε, κανείς να «λαδωθεί»!;;;
Αν έχετε πλάι σας, τρεις μόνο, έντιμους ανθρώπους, βάλτε τους να κάνουν επανέλεγχο ελεγμένων υποθέσεων, αν διαπιστώσετε λάδωμα τότε απαντήστε με τον νόμο σας, χωρίς έλεος!
Αφήστε και την δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της.
email: antontr44@gmail.com"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα