Ελληνικό Δημόσιο Σχολείο

Προς τους χρήστες: Δέχομαι την κριτική σας , όσο σκληρή και αν είναι. Επιθυμώ , όμως , αυτή να γίνεται επώνυμα.

Όνομα:
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ, Greece

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Οι συγχωνεύσεις και τα ……κροκοδείλια δάκρυα!

Και κλάμαααα….. η κυρία! «Ξεσηκωθείτε αδέλφια! Χάνεται το έθνος! Χάνεται η παιδεία μας! Καταστρεφόμεθα! Η σοσιαλιστική κυβέρνηση που διαδέχθηκε την επάρατο δεξιά που διαδέχτηκε το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ που διαδέχτηκε την επάρατο δεξιά που διαδέχτηκε το καλό ΠΑΣΟΚ που διαδέχτηκε την κακιά δεξιά που διαδέχτηκε τη χούντα, καταστρέφει την παιδεία μας! Κλείνει τα σχολεία αδέλφια! Ξεσηκωθείτε!»
Πόσο υποκριτικά και ψεύτικα ακούγονται όλα αυτά. Χρόνια τώρα κάποιοι υγιείς άνθρωποι, φωνάζουν για το προφανές: η πολιτική του δικομματισμού ΕΙΝΑΙ πηγή κινδύνων για τη χώρα μας. Έχοντας υπέρ τους την αλαζονεία που τους δίνει το μονοπώλιο της εξουσίας έχουν «κατσικωθεί» στο σβέρκο μας και κάνουν ό, τι γουστάρουν. Ποιος θα τους σταματήσει; Το 80% που στηρίζει την πολιτική τους; Είμαστε σοβαροί; Τα ‘χουμε κοπανήσει και έχουμε πάθει αμνησία;
Χρόνια τώρα – προ μνημονίου – συζητούν το ίδιο πράγμα. Να περάσουν τα σχολεία στους δήμους και η εκπαίδευση σταδιακά στα χέρια του ιδιωτικού κεφαλαίου, του ρουσφετιού και της αναξιοκρατίας. Η ιδιωτικοποίηση στο χώρο της Παιδείας χρόνια συζητιέται. Μόνο οι πορωμένοι κομματικά, οι τυφλοί και οι αφελείς δεν το έβλεπαν. Και τώρα κάποιοι χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τις συγχωνεύσεις. Μόνο γέλιο βέβαια προκαλούν οι σχεδιασμοί της «σοσιαλιστικής εθνικής κυβερνήσεως». Αφού φρόντισαν οι ίδιοι!!! να γεμίσουν κάθε γωνιά της Ελλάδας κι από ένα σχολείο ζαλίζοντάς μας με το «κράτος πρόνοιας» που ήταν κοντά στον πολίτη, αφού άνοιξαν τις πύλες των ελληνικών Πανεπιστημίων και…. todos caballeros, αφού νομιμοποίησαν κάθε τίτλο των Παν/μίων του εξωτερικού και έριξαν όλους αυτούς τους πτυχιούχους στην εκπαίδευση, αφού έφτασαν κάποια τμήματα όπως π.χ. το Παιδαγωγικό στα 19.000 μόρια και έπρεπε να φτύσεις αίμα για να μπεις, τώρα επιχειρούν να στείλουν στη «σοσιαλιστική» ανεργία χιλιάδες νέους και νέες που τόσα χρόνια τους πιστεύουν και τους ακολουθούν σα σκυλιά από πίσω!
Λίγο τσίπα και φιλότιμο έχετε ωρέ εσείς που κάθεστε στους αναπαυτικούς θρόνους σας ως άλλοι Νέρωνες και απλά θαυμάζετε τη Ρώμη σας να φλέγεται; Ξέρετε ωρέ καλόπαιδα πού έχετε οδηγήσει τη χώρα; Κι εσείς ωρέ παιδιά κλεφτόπουλα που τόσα χρόνια σαν σφουγγοκωλάριοι τους υπηρετείτε πιστά, έχετε ωρέ καταλάβει πως οι γαλαζοπράσινοι θεομπαίχτες σας δουλεύουν διπλό γαζί;
Ά ρε δύσμοιρε ελληνικέ λαέ! Τη μία φάπα μετά την άλλη τρως, αλλά φαίνεται πως οι φάπες των «σοσιαλιστών» σου είναι τόσο γλυκές που εσύ νομίζεις πως είναι χάδια ερωτικά!!!
Καληνύχτα σας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα