Ελληνικό Δημόσιο Σχολείο

Προς τους χρήστες: Δέχομαι την κριτική σας , όσο σκληρή και αν είναι. Επιθυμώ , όμως , αυτή να γίνεται επώνυμα.

Όνομα:
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ, Greece

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Οι άθλιοι!!

Την ώρα που μεθοδεύεται η πιο άθλια επίθεση σε μισθωτούς και συνταξιούχους, την ώρα που καλείται και πάλι ο λαός να πληρώσει «τα σπασμένα», την ώρα που επιχειρείται το πιο άγριο ξεχαρβάλωμα του κοινωνικού κράτους και των κατακτήσεων των εργαζομένων, την ώρα που ο Imperator Augustus Caesar Papandreum, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του τους πάντες και τα πάντα αρκεί να εφαρμόσει όσα υποσχέθηκε προεκλογικά στους Αμεριακανοεβραίους φίλους του, προχωρά ακάθεκτος στην εφαρμογή του νέου «αιματομνημονίου», την ίδια ώρα η Αυγούστα Θεοδώρα του ΥΠΔΒΜΘ γράφοντας και εκείνη εκεί που πρέπει τις βαρύγδουπες εξαγγελίες του τύπου «Πρώτα ο μαθητής», χωρίς ίχνος ντροπής και σεβασμού σε χιλιάδες μαθητές γονείς και εκπαιδευτικούς εξαγγέλλει πως το μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας μπορούν άνετα να το διδάσκουν οι καθηγητές των ξενόγλωσσων!!

Αφού ευτελίστηκε εντελώς το μάθημα της Ιστορίας, τώρα έρχεται η σειρά της Λογοτεχνίας!! Με ποια λογική; Αφού το είπαμε ντε! «Πρώτα ο μαθητής»! Στην ξεφτίλα και στην απαξίωση! «Πρώτα ο μαθητής» στην υποβάθμιση των σπουδών του, στην αντιμετώπισή του σαν τον παρία της κοινωνίας! Ναι «πρώτα ο μαθητής»! Στη μιζέρια και στην τσαπατσουλιά! Στη φάπα και σε κάθε είδους πειραματισμό!

Τι άλλο μένει πια; Αναθέστε αγαπημένη Θεοδώρα τα αρχαία στους γυμναστές – σιγά μη δεν ξέρουν, τι μάθαιναν τόσα χρόνια στα ΤΕΦΑΑ τα κωπρόσκυλα; Μόνο τάβλι ξέρουν να παίζουν; Τη Νεοελληνική Γλώσσα στους μουσικούς και των καλλιτεχνικών! Γιατί δηλαδή αυτοί ελληνικά δε μιλάνε; Πώς μπήκαν στο Πανεπιστήμιο; Τα Λατινικά και αυτά στους ξενόγλωσσους – και δικαίως δηλαδή μιας και είναι όντως ξένη γλώσσα! Συμπέρασμα: Μα βέβαια δεν χρειαζόμαστε φιλολόγους. Να απολυθούν όλοι ΤΩΡΑ! Ουστ ρεμάλια! Που θέλετε να μάθετε τα παιδιά γράμματα! Ντροπή σας!

Ave Caesar, moritori tuo salutent!!!

4 σχόλια:

Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Όντως! AVE CEASAR!!!

14 Ιουνίου 2011 στις 12:31 μ.μ.  
Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

min griniazete prepei oloi na kanoume thusies gia to kalo tis patridas
ug:klaite twra eseis pou mia zwi klevate to dimoseio

15 Ιουνίου 2011 στις 11:40 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ είπε...

Προς Ανώνυμο 15/6/2011:
"Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, ότι αυτών έστι η βασιλεία των ουρανών!!!"

16 Ιουνίου 2011 στις 2:21 μ.μ.  
Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Μια ζωη κλεβανε το δημοσιο? Που και να κλεβανε, τετοια μαθηματα δεν πρεπει να διδασκονται απο καθηγητες ασχετους με αυτα. Αλλα ετσι ειναι πια :ολο οι αλλοι φταινε , οποτε να φυγουν και να μεινουν οι ασκοντες της κηβερνητικης εξουσιας.Οχι οτι εχω κατι με το συνταγμα , αλλα αυτα τα πραγματα ειναι υπερβολικα!!!

Ανδρεας Κελεπουρης

17 Ιουνίου 2011 στις 8:43 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα