Ελληνικό Δημόσιο Σχολείο

Προς τους χρήστες: Δέχομαι την κριτική σας , όσο σκληρή και αν είναι. Επιθυμώ , όμως , αυτή να γίνεται επώνυμα.

Όνομα:
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ, Greece

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ένας οργισμένος πατέρας γράφει...

Έχει κατακλείδα το θέμα; Σαφώς και έχει. Το σύστημα σας αυτό, που εσείς το λέτε παιδεία και εκπαίδευση, είναι σάπιο όπως σάπιοι και αλήτες είστε  όλο το απαράτ του πολιτικού  εξουσιαστικού μπλοκ και οι βαστάζοι σας, «διανοούμενοι», «πανεπιστημιακοί» και όσα σαπρόφυτα αναπνέουν από το δηλητήριο του αέρα σας. «Πήραν πίσω  τα θέματα της Φυσικής λόγω ασάφειας»(!!!), «Λάθος το Δ3 θέμα των Μαθηματικών Γενικής για τα εσπερινά»(!!!) Και συνεχίζετε ανερυθρίαστοι και ακάθεκτοι! Με ποιον παίζετε ρε; Με εφηβικές ψυχές παίζετε ρε αλήτες! Με τι μπουκώνετε τους εφηβικούς ανθούς; Με την αναλγησία σας και την αγυρτεία σας; Από πού κι ως πού; Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα;
Έχει κατακλείδα το θέμα; Έχει ρε! Έχει!  Να σας σαρώσει η εφηβική και κοινωνική οργή κι αυτό το μίσος που καλλιεργείτε εσείς οι ίδιοι χρόνια τώρα! Μαζί με το άθλιο ταξικό εκπαιδευτικό, πολιτικό και κοινωνικό σας σύστημα, τις εξετάσεις σας κολαστήριο, την άθλια ταξική πολιτική σας, τα συμφέροντά τα δικά σας και των άθλιων που υπηρετείτε πατώντας επί πτωμάτων.
Ένας οργισμένος πατέρας και εκπαιδευτικός
ΥΓ. ανάλγητη, ανελέητη, άσπλαχνη, σκληρή, απάνθρωπη μόνο η πολιτική σας είναι, όχι η ζωή. Δεν είναι η ζωή μας συνώνυμη της πολιτικής σας καθάρματα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα